[手機及配件] SONY SMARTWATCH 3, Google Nexus 6 XT1103 32GB(26/6完)

ITEM1.
a. 物品名稱 --- SONY SMARTWATCH 3
b. 數量 --- 1
c. 底價 --- $400
d. 每口叫價 --- $10
e. 保養期 --- 無
f. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 5月中全新買入, 有盒齊料有單, 水貨無保, 錶玉新淨有保護貼, 錶帶邊位有少少"play", 實際使用唔明顯, 見圖, 屬正常使用痕跡.
g. 交收方式/地點 /期限 --- 油麻地站

ITEM2.
a. 物品名稱 --- Google Nexus 6 XT1103 32GB
b. 數量 --- 1
c. 底價 --- $500
d. 每口叫價 --- $10
e. 保養期 --- 無
f. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 肥花2手區買入, 已經被拆開過, 買回來用過2個幾月無任何問題, 本人曾經unlock, root過, 已還原晒, 操作正常, 無私保, 機約8成新, 淨機乜都無, 機背邊位有少少掉漆(因拆過機), 有燒印(充電印), 詳情睇圖.
g. 交收方式/地點 /期限 --- 油麻地站

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

3. 各會員每天只可在交易區各版發出一個新主題(買賣投訴區例外),違規將被鎖帖移走及作出處分。

樓主每日只可同區發一個POST, 可把兩個POST GROUP埋做一個同取消另一個, 唔係會扣分哦

樓主每日只可同區發一個POST, 可把兩個POST GROUP埋做一個同取消另一個, 唔係會扣分哦 ...
qwb4 發表於 2016-6-23 15:35

對不起, 已更改.

Item 2 $500

SONY SMARTWATCH 3 有冇root過?

Item 2 $510.00

SONY SMARTWATCH 3 有冇root過?
kennywoodman 發表於 2016-6-23 20:57

沒有, 唔記得講隻錶係上個月買

via HKEPC Reader for Android

ITEM 1 $400

Item 2 Nexus 6

『已經被拆開過』即係再上一手已經拆過機?知唔知拆開做咩?

Item 2 Nexus 6

『已經被拆開過』即係再上一手已經拆過機?知唔知拆開做咩? ...
astrial 發表於 2016-6-24 10:31

我都唔知, 仲要少左羅C......
用左個幾月粒電無問題, nfc都無事, 就無理了.

via HKEPC Reader for Android