[多項種類] Asrock Z97e-itx + i5 4590 + 16G DDR3 (end @ 6/7)

a. 物品名稱 --- Asrock Z97e-itx + i5 4590 + 16G DDR3
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- 2300
d. 底價(等同最低出售價) --- 2000
e. 每口叫價 --- 10
f. 保養期 --- 底板有單,FELTON保養至2017年8月,其他野冇單
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 100% work,搵返WIFI天線了,已經換左散熱膏,本來係做off line file backup同行VM既電腦仔,打算換大機所以賣
h. 交收方式/地點 /期限 --- 東鐵線及深水步,其他地點請先詢問

[/URL]

有無私保..............?

M/B with I/O plate ???

有無私保..............?

M/B with I/O plate ???
gsmjmm 發表於 2016-7-1 22:39

有背板,可以私保兩日俾你試機(交收日+2日)

請問係咪原裝散熱,高唔高?
諗緊唔知放唔放得落 u-nas

我以前用unas 4bay 原裝intel fan 唔得

請問係咪原裝散熱,高唔高?
諗緊唔知放唔放得落 u-nas
goggle 發表於 2016-7-2 12:09

唔係原裝,佢係i5 6500既散熱
我可以今晚幫你度下佢有幾高

唔該兩位. 心大心細中.

我以前用unas 4bay 原裝intel fan 唔得
chan2002 發表於 2016-7-2 14:23

唔係原裝,佢係i5 6500既散熱
我可以今晚幫你度下佢有幾高
peter95811658 發表於 2016-7-2 15:02

唔該兩位. 心大心細中.
goggle 發表於 2016-7-2 17:15

底板到風扇頂係5CM

回復 8 #peter95811658

唔該哂。
即係要幫襯a sir先得。等我諗吓先。

$2000