[平板電腦] Samsung Tab S2 8.0 LTE 水機,用了兩天 (END 2/8)

Samsung Galaxy Tab S2 8.0
32GB
LTE
White
水貨機,無單,無保,用了2天便放入盒。
簡體字,不是多國語系。
數量1
超標價:$1400
每口價:$50
歡迎買家試機
交收地點:荔枝角港鐵站

學生哥請考慮清楚才下標及叫價,成年人有工作在身,不可能隨時地隋地都能交易,請體諒。

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

請問係未即係 SM-T715?

請問係未即係 SM-T715?
jc917 發表於 29/7/2016 18:48

http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=2303987

32GB
LTE
White
簡體字,不是多國語系 ...
風十三 發表於 2016-7-29 11:48

即係有冇英文介面?

即係有冇英文介面?
azothterry 發表於 30/7/2016 15:16

有英文,係無繁中。

32GB
LTE
White
簡體字,不是多國語系 ...
風十三 發表於 2016-7-29 11:48

$1400 here

$1450.

不好意思, 想了解放售原因才下bid, 點解用了2天就唔用? 係部機有問題定係欠缺某些你想要的功能?

不好意思, 想了解放售原因才下bid, 點解用了2天就唔用? 係部機有問題定係欠缺某些你想要的功能? ...
iesimon80 發表於 2/8/2016 13:33

因為,我再有一部繁體,係呢部機的第二天出現,所以我攞咗部繁體嚟用,而呢部簡體,我就放回盒裡,無再用過,一放就成個幾兩個月。

洶宝貨?請問有冇GooglePlay?