[數碼產品] MTV 3000. end 7/Aug.

Magic TV 3000,連12v火牛,全新HP代用遙控,私保七日.太和優先. Eat $220.
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

正常的?HDMI OUT正常嗎?

正常的?HDMI OUT正常嗎?
JVC 發表於 2016-8-5 21:09
有,兩樣都有.hdmi正常/正常都有.而家賣係全正常.

有,兩樣都有.hdmi正常/正常都有.而家賣係全正常.
powerwhy222 發表於 2016-8-6 00:09

即呢部機 hdmi正常/正常都有出現?  一時時正常?

即呢部機 hdmi正常/正常都有出現?  一時時正常?
dearkaki 發表於 2016-8-7 02:41
我手上有六部機,全正常/同hdmi不正常都有,咁明未?今次賣全正常機,冇hdmi既賣平D.$160全套.

連12v火牛

請問係咪原廠火牛?若非者,幾多 A、有無相睇下呢?

eat ,thanks

連12v火牛

請問係咪原廠火牛?若非者,幾多 A、有無相睇下呢?
dearkaki 發表於 2016-8-7 12:26
親愛的家琪兄,你對呢部機都頗有興趣?連用咩火牛都想知仲要埋相tim?原廠牛(拆過整返好)似乎仲有一隻,同類形插頭式(12v1a)既一般都可以應付,因我自己用緊隻已超三年,若果要長期駁住隻2.5 外置hdd錄影既就唔多夠力,要用線牛,12v3a一定夠.

eat ,thanks
kig 發表於 2016-8-7 13:49
thx....

親愛的家琪兄,你對呢部機都頗有興趣?連用咩火牛都想知仲要埋相tim?原廠牛(拆過整返好)似乎仲有一隻,同類形 ...
powerwhy222 發表於 2016-8-7 16:24

其實好有興趣,但 magictv 出名易死火牛, mtv 3000 咁多年,好大可能已換火牛,所以要問清楚

仲有,不同A數火牛,對部機穩定性有絕對影響
我喺隔離版爬文所得

想落 bid 前問清楚姐,但可惜畀人食了