[手機及配件] Sony Xperia V (2016/8/21 End)

Sony Xperia V 淨機連4GB MicroSD及代用電
冇咗USB保護蓋 其他位置7成新
邊框有花
底面冇花

已unlock bootloader
裝咗CM13 unofficial同UserData partitions unification(即係將internal storage同internal SD兩個partitions二合為一)
http://forum.xda-developers.com/xperia-t-v/v-development/rom-cyanogenmod-13-0-xperia-t3416938

Voice, WiFi, 4G, 相機正常
冇私保
Start $180
Each $20或其倍數

不接受拍賣完結前最後2小時的第一次出價
荃灣線MTR交收
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

如果我換張大D。sd卡得唔得?

如果我換張大D。sd卡得唔得?
aeolian2009 發表於 2016-8-16 07:54

外置sd卡可以換,換完呢度揀portable storage,否則換卡前要抄d data去internal storage先

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

咁堅?! 但換走左張SD 卡部機會唔會因為LOAD 唔到某APP 而開唔到??

咁堅?! 但換走左張SD 卡部機會唔會因為LOAD 唔到某APP 而開唔到??
winsel 發表於 2016-8-17 11:39

UserData partitions unification係喺裝CM13時將internal storage同internal SD兩個partitions二合為一。注意:唔係external SD,所以換SD卡冇問題。我初初都以為唔可以換卡,但原來boot完再問將唔將external SD同internal結合。

更正#3
外置sd卡可以換,換完呢度揀portable storage,否則換卡前要抄d data去internal storage先
外置sd卡可以換,前題係張卡係portable storage,否則換卡前要backup data

$180!!

HK$260

HK$280