[手機及配件] LG手機電池BL-47TH x2+USB充電器(適用於G Pro及G Pro2) [END: 26/08/2016]

電池分開賣,較高出價者送USB充電器連G Pro2原裝線(相同出價先出價者得)
兩粒電都係呢度買二手機個陣送,不過機本身瓜左,洗唔到機所以唔賣(如有法洗機並有興趣可私下聯絡)
電池應該最少八成以上

1.BL-47TH (生產日期2014月3月21日)
Start: $30
Each Bid: $5
Eat: $60

2.BL-47TH (生產日期2014月4月16日)
Start: $30
Each Bid: $5
Eat: $60

額外條款:
不接受完結前1小時內首次下BID者(在此帖有任何有效bid就不受此限)
多食/多買優先,但多買需要出價皆高於兩者現出價
最低持有積分需求:200分
不接受因交收問題或取消出價而在本年(2016/1/1起)有扣分記錄者
太古地鐵站交收,如欲其他地方交收請先詢問再出價(附問題出價依交易區規則視作無效),未詢問者視作無條件接受此條款

會員下BID前請三思,請勿在出價後因有疑問而拒絕交易
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

請問可否在日間時間,在其他地鐵站交收? 謝

via HKEPC Reader for Android

請問可否在日間時間,在其他地鐵站交收? 謝

via HKEPC Reader for Android
EricSo 發表於 2016-8-21 16:17

限六日,但你唔講邊度我都答唔到你

師兄油塘站交收得嗎?

師兄油塘站交收得嗎?
fishing_tonny 發表於 2016-8-21 23:56

可以,但閒日一定夜晚先得

師兄, G Pro 系BL-48TH ,吾同電池型號

師兄, G Pro 系BL-48TH ,吾同電池型號
竣竣爸 發表於 2016-8-22 09:52

2舊電通用
http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=2085222

請問平日放工時間大約6:30pm,旺角 > 九龍塘 ok?

請問平日放工時間大約6:30pm,旺角 > 九龍塘 ok?
cckkwc2002 發表於 2016-8-23 12:09

唔得

平日放工7:00/7:30沙田就得

平日放工7:00/7:30沙田就得
<< fit到漏