熒光棒, A4紙, 女裝外套, 其他 [End: 15/9/2016]

Item1: 熒光棒 過左期
唔知放左係屋企有冇差唔多10年,如果有人落BIT要求,我會開一支試下仲work唔work。

Start: 0
Bit: 5

Item2: A4紙
屋企人買完又買,唉 (賣2ream,懶得分AB,歡迎Backup EAT)

Eat: 20

Item6: NORDIC STAR LEGAL SIZE
215x356mm, A4 Size是210x297,我度過同A4一樣闊,不過長6CM左右

Item3:女裝外套
全新冇著過,好求其影,160CM左右應該岩著

Bit: 5

Item4: 手機清潔?
唔記得係咩黎,好似可以抹手機MON,有2~3個,有1個沒開的,其他開左都係冇用,係冇左個膠袋(歡迎Backup EAT)

Eat: 0

Item5: 手機stand

Bit: 1

Item7: Floppy LockBox
個鎖仲work,不過後面蓋裂裂地(見圖),可能要痴痴佢

不接受拍賣完結前一小時的首次出價
星期一至五 西營盤 或元朗 5:30後交收
星期六、日可以在西鐵線或SSP 交收
其他荃灣、港島線及西鐵線也可以,不過請先發問
0蚊件希望各師兄盡量就就我交收Thanks,最好係西環/元朗

Sai Ying pun 4:00p.m. ok?

Item4:

元朗 交收  

回覆 2# Mingcheung

4點味放工 12:30~13:30 或者 5:15後都OK

屋企人買完又買,唉 (賣2ream,懶得分AB,歡迎Backup EAT)

Backup EAT

回覆 1# hkjake

朋友,你係賣兩REAM NORDIC STAR?
DOUBLE A 同 SUPREME唔係賣架話?
215 X 356 MM 是LEGAL SIZE 不是A4 SIZE 喎?

item 4 backup eat

item 1 $0

pls test one thx