[平板電腦] Pipo w6 8.9" win10 wifi (20/9 END)

a. 物品名稱 --- Windows 平板 8.9" wifi 版 (已升win10)
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- 650
d. 底價(等同最低出售價) --- 500
e. 每口叫價 --- 10或其倍數
f. 保養期 --- 已過保, 私保1日
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 盒,兩腳火牛,充電線,1個皮套,1個藍牙皮套鍵盤,一張膠mon貼
功能正常,95% new,前後已貼保護貼
另跟一張128gb tf card
h. 交收方式/地點 /期限 --- 港鐵將軍澳線
-產品資訊 :http://www.pipo.cn/index.php?m=P ... ;cid=218&type=2
-不接受未曾落BID者最後一小時出價, 即食除外

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

請問有無安桌系統?

請問有無安桌系統?
chicocheung 發表於 2016-9-16 17:34

冇android
單系統

電池叉滿之後可以用幾耐?

請問w6係咪無HDMI 插頭?
跟張128gb sdcard 係咩牌子,class 幾多?

thanks.

請問w6係咪無HDMI 插頭?
跟張128gb sdcard 係咩牌子,class 幾多?

thanks.
c2deep 發表於 2016-9-16 22:15

無HDMI 插頭
kingstone慢tf卡

電池叉滿之後可以用幾耐?
qbearqbear 發表於 2016-9-16 22:10

5太清楚好小用
不過真系長氣

$500 first

有無私保一天?

有無私保一天?
andyho8 發表於 2016-9-17 11:13

保一日囉,反正部機真係100% work

via HKEPC Reader for Android