98%新小天后按摩椅,只係買左幾個月(終極一減)(end 23/9)

98%新小天后按摩椅,幾個月前買(有單有保),因為屋企真係太細,容納唔到,現平賣8500出售(現貨12000),有意可以聯絡我,由於物件有返咁上下大,請自備貨車到我家運送,謝謝
即食價:8500
現65折7800出售 冇人要自用

98%新小天后按摩椅,幾個月前買(有單有保),因為屋企真係太細,容納唔到,現平賣8500出售(現貨12000),有意 ...
small9white 發表於 2016-9-18 06:48
有興趣者可聯絡我,價錢小議

產品 長 闊 高?

產品 長 闊 高?
chan2004 發表於 2016-9-18 21:42

http://www.osim.com/HKC/product/ ... 5-AE31-51F003CB3771
直立
90x70x85長x闊x高
35.4x27.6x33.5
打開
162x70x95長x闊x高
63.8x27.6x37.4

98%新小天后按摩椅,幾個月前買(有單有保),因為屋企真係太細,容納唔到,現平賣8500出售(現貨12000),有意 ...
small9white 發表於 2016-9-18 06:48

乜野顏色,有無相?

[img][/img]
乜野顏色,有無相?
raymondchan338 發表於 2016-9-19 07:19
深啡色,相要返屋企上傳

Q1. any warranty? where did you buy?
Q2. where is your home?

Q1. any warranty? where did you buy?
Q2. where is your home?
chan2004 發表於 2016-9-19 12:21

在osim 店購買,有單有保(保用2年),我在紅磡區,謝謝

[/img]深啡色,相要返屋企上傳
small9white 發表於 2016-9-19 08:55
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

推一推先