[顯示卡] Asus 公版 Radeon R9 290X BF4 Edition (NO GAME CODE) (End 1 Oct)

Update @ 1023, 29 Sep 2016: 減底價及食價

物品名稱 --- Asus Radeon R9 290X BF4 Edition
數量 --- 1
即食價 --- $1400 $1200
底價(等同最低出售價) --- $1100 $1000
每口叫價 --- $20 或其倍數
保養期 --- 漢科保養至Nov 2016,不設私保
貨品的工作性能及包含的配件 --- 100% work, 有盒,單,除game code外所見即所得
交收方式/地點 /期限 --- 屯門,荃灣,深水埗。其他地方另議

Full load 多少度℃?

Full load 多少度℃?
Enzo612 發表於 2016-9-26 17:34

睇你打咩game啦。。。

大作閒閒地94C

高溫throttle基本上係290系列原罪,公版仲要死兩錢重。

如果頂唔順渦輪風扇噪音我唔建議買

高溫throttle基本上係290系列原罪,公版仲要死兩錢重。

如果頂唔順渦輪風扇噪音我唔建議買 ...
astrial 發表於 2016-9-26 18:18

真老實

真老實
macis 發表於 2016-9-26 21:32

呢啲資料,隨便Google都一大堆

講得隱晦反而搞到我好似特登唔講,第時有拗撬就無謂啦

push for the day

呢啲資料,隨便Google都一大堆

講得隱晦反而搞到我好似特登唔講,第時有拗撬就無謂啦 ...
astrial 發表於 2016-9-26 22:16

好有責任的賣家

減底價及食價

1000睇下有幾嘈先