[多項種類] HDMI線, fan controller[ 12-10 END]

1a. 物品名稱 --- HDMI線 (hdmi to hdmi@2黑色1.8米, 白色1.5米/  dvi to hdmi@1 藍黑色 1.5米)
b. 數量 --- 3
c. 即食價 --- 20@1
d. 底價(等同最低出售價) --- 沒有
e. 每口叫價 --- 沒有
f. 保養期 --- 沒有
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 100%正常
h. 交收方式/地點 /期限 --- 坑口mtr交收

2a. 物品名稱 --- 5.25inch(放dvd位) Touch monitor fan controller
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- 沒有
d. 底價(等同最低出售價) --- 250@1
e. 每口叫價 --- 10或其倍數

3a. 物品名稱 ---  5.25inch(放dvd位)Fan controller
b. 數量 --- 1
d. 底價(等同最低出售價) --- 200@1

4a. 物品名稱 ---  3.5inch (磁碟機位) Fan controller
b. 數量 --- 1
d. 底價(等同最低出售價) --- 100@1

A. 請問郵寄($1.70)得否?
得就會要一條.
THX

請問1a 長度, v幾? 1.3 or 1.4?

2a,3a,4a是什麼牌子和什麼型號?

請問1a 長度, v幾? 1.3 or 1.4?
GD唔GD 發表於 2016-10-8 13:52

黑色1.8米, 白色1.5米

v係指voltage? 白色有寫30v 黑色冇寫唔知

唔知係1.3定1.4..... sor...

回覆 2# 天地一沙鷗

可以郵寄, 要入數先
但我諗郵費唔係$1.70
條線重量/大小會超過1.70標準....

通常, 只有特別原因, 曾經至會咁樣提出.

問得郵寄, 唔經銀行轉錢唔通面交?

回覆  天地一沙鷗
可以郵寄, 要入數先
但我諗郵費唔係$1.70
條線重量/大小會超過1.70標準.... ...
siumingo3o 發表於 2016-10-8 21:30

通常, 只有特別原因, 曾經至會咁樣提出.

問得郵寄, 唔經銀行轉錢唔通面交?

...
天地一沙鷗 發表於 2016-10-9 14:10

主要係我唔知$1.7郵寄可唔可以寄呢個重量....

10gram嘛.

主要係我唔知$1.7郵寄可唔可以寄呢個重量....
siumingo3o 發表於 2016-10-9 14:52

Item 2a 3a 4a 好似錯區喎