[手機及配件] IPHONE 5S,iphone 6 (27/10/2016)

tem1 :
a. 物品名稱 ---澳洲版  Iphone 6 64G 太空灰
b. 數量 --- 1
c. 即食價 ---$2500
d. 底價 --- $2400
e. 每口叫價 --- $10
f. 保養期 ---只限深水埗當面試好不作保養.(99% NEW無花無凹 100%WORK有盒有 配件全齊)

tem2 :SOLD

tem3 :
a. 物品名稱 ---日版Softbank IPhone 5S 16G 銀色 (SIMLOCK)
b. 數量 --- 1
c. 即食價 ---NA
d. 底價 --- $750
e. 每口叫價 --- $10
f. 保養期 ---只限深水埗當面試好不作保養.(90%NEW 100%WORK 單機送解鎖貼)
無拆修功能全正常無ID可隨意升級或原廠設定!有網絡鎖,有網絡鎖,有網絡鎖!實測卡貼可用香港CSL其台請自行測試。
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

CHing, tem1 :澳洲版  Iphone 6 64G 太空灰
解左鎖未?? 香港係咪用唔到???

CHing, tem1 :澳洲版  Iphone 6 64G 太空灰
xx_william 發表於 2016-10-22 02:29 PM

澳洲版 no sim lock
Model Number 唔會有係ZP尾
收到所有台的4G
澳洲版的iphone6 返到大陸是收不到中移动的4G的,最多行3G的

xx_william 發表於 2016-10-22 14:29

無鎖直接可用香港所有台4G,其實同港行一樣可用大陸中移動同聯通234G。

無鎖直接可用香港所有台4G,其實同港行一樣可用大陸中移動同聯通234G。
rickmei 發表於 2016-10-22 16:15

岩先CHING 就係講緊收唔到中移动4G
制式點都有小小唔同

岩先CHING 就係講緊收唔到中移动4G
制式點都有小小唔同
xx_william 發表於 2016-10-22 17:31

香港同大陸的4G都收到。機型號A1586。

請問A-Shop 交收得唔得?

請問A-Shop 交收得唔得?
hahamd 發表於 2016-10-22 20:59

費用你俾我ok但直接交收唔系仲簡單。

是日一推

Item 2 有沒有數據線?  舊的也可以。