[手機及配件] LG G4 配件: Battery Kit/殼/套/貼[待交收]

待交收 -  勝出者 OTIS

a. 物品名稱 --- LG G4 港行Battery Kit (100% work)
b. 數量 --- 1
c. 即食價 ---沒有
d. 底價(等同最低出售價) --- 190
e. 每口叫價 --- 10 或其倍數
f.  保養期 --- 冇
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 港行battery kit 只係用過1次作測試(100% work),送埋G4 用咗一年嘅電(100% work) 、8成新原裝黑色皮殻、全新原廠行貨金色殼、2張全新全屏玻璃貼及新磨砂殼

h. 交收方式/地點 /期限 --- 面交或郵寄
面交: 星期一至五 6:00pm-6:30pm,太古MTR / 鰂魚涌MTR / 土瓜灣
其他時間地點會寄掛號(+$10),偏遠地區(+$15),銀行過數後寄出

注意事項:
不作散賣,要全食,EAT/BID 後請即留contact,5日內完成交易,多謝合作!
關於郵寄問題可以發問先
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

取消出價...........請扣分

請問磨砂殼有沒有包埋上下四個邊?

回覆 3# acky

包3邊, 充電果邊冇包

ssp或九龍塘mtr交收ok?

ssp或九龍塘mtr交收ok?
OTIS 發表於 2016-10-28 17:04

係唔係可以聽日交收?
如果係聽日尖沙咀mtr可以嗎?

係唔係可以聽日交收?
如果係聽日尖沙咀mtr可以嗎?
hugonic 發表於 2016-10-28 17:53

聽日咩時間ching?

聽日咩時間ching?
OTIS 發表於 2016-10-28 18:04

如果tst mtr, 時間可以就你
你幾點ok?

如果tst mtr, 時間可以就你
你幾點ok?
hugonic 發表於 2016-10-28 18:07

大約14;00左右

回覆 9# OTIS

暫定聽日tst mtr , 14:00 交收