[手機及配件] iphone7+ 抗藍光鋼化玻璃貼/小米電源2(錆色)[End: 6/11/16]

ITEM 1: iphone 7 plus 抗藍光鋼化玻璃貼(全屏-白色面)

即食價: $20 [買價已包郵費]

只限郵寄(恆生過數)/於下列時間指定地鐵站交收

ITEM 2: iphone 7 plus 抗藍光鋼化玻璃貼(全屏-白色面)

即食價: $20 [買價已包郵費]

只限郵寄(恆生過數)/於下列指定時間和地鐵站交收

面交:中環站 近ABCD閘口 (星期一至五)14:05-14:50/18:30
      西灣河站(星期一至五)18:55

ITEM 3: 小米電源2 10000mAh(錆色)(~黑色)

國內官方單,可提供影印本

即食價: $110

只限於下列指定時間和地鐵站交收/ 順豐自取+$10 (適用於順豐服務中心、順豐站或順便智能櫃自取)

面交:中環站 近ABCD閘口 (星期一至五)14:05-14:50/18:30
      西灣河站(星期一至五)18:55

注意事項

-郵寄會於確認收款後下一工作天寄出
-所有郵寄引起的損壞或寄失一概不負責的,買家需自承風險
-如不接受以上交收方法者,請勿下bid !
-中標者請24 小時內主動PM 本人whatsapp 號碼聯絡交收

via HKEPC Reader for Android

想問 item A or B 有冇圖睇 ?
另外灣仔站交唔交收得 ?
thx !

回復 2 #andrewyl

唔好意思,暫時唔可以灣仔站交收

以下係我部機貼上後嘅實拍, 只供參考,貼得唔算好

請 問 全 食 Item 1 , 2 ,3 有 無 優 惠 ?
可 以 既 話 , 明 天 中 環 站 A 出 口 6:30 pm 交 收 ?
Thx !

回復 4 #andrewyl

有,全食可以計總即食價後可減$10
可以明天1830交收

回覆 5# wahyan

漏 問 一 樣 野 , 小 米 電  2 係 唔 係 即 係 呢 款  PLM02ZM ?
http://www.mi.com/battery2/specs/
係 唔 係 可 以 支 援 QC 2.0 ?
Thx !

回復 6 #andrewyl

係,係最新出依款

回復 andrewyl

係,係最新出依款

wahyan 發表於 2016-11-2 14:34

咁我全食 item 1,2,3 = $140,
明天 6:30 PM 中環交收 。
thx !