[網絡產品] 全新未開盒ASUS AC68u(11/13end)

item1
a. 物品名稱 ---全新未開盒ASUS AC68u
b. 數量 --- 1
c. 即食價 ---------------------- 只接受現金面交 HK$900
d. 底價(等同最低出售價) --- HK$700
e. 每口叫價 --- 50
g. 保養期 --- 2015年4月22日買,2016年11月10日今日換新機。因為有行貨3年保養,所以不設私保
h. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 全新未拆包裝,有正單及維修單
i. 交收地點 --- MTR>>地點我盡量遷就,時間盡量就就我。
j.交收時間 ---星期一至五(10至17),星期六上午,時間大家就就,因為我周圍去工作的,[吾得可以問清楚,大家就就](而11月15至20日不在香港)
k. 其他 ---  不接受有爽約記錄者出價,吾該食左或拍賣完結,請主動PM我留電話,最好Whatsapp,

1.不接受最後兩小時內第一次叫價者叫價,食價徐外(每一貨品計算)
2.買家出價後24小時內若無其他更高叫價, 該買家將自動投得本物品

700!!!!!!!!!!!!!!!!!!

$700, thx!

700!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dannymony 發表於 2016-11-10 15:28

$750
goddesstony 發表於 2016-11-10 15:37

$700, thx!
Gullit 發表於 2016-11-10 16:39

究竟而家我應該出咩價先合符版規?

回復 5 #azothterry

#4 出價比 #3 小

現在最高出價係750元

回覆 1# 93082281

點解咁易就壞?

呢隻 model 好易壞嗎?

回復 7 #uv43
我有心賣返出來,用小小腦,一換一

早晨,頂一頂

回覆  93082281

點解咁易就壞?

呢隻 model 好易壞嗎?
uv43 發表於 2016-11-10 21:48

咩野電子產品都會壞,你上每個品牌既維修中心都有人整機,唔通又話好似壞?
上LG 就話好多人囉LG機去整,上三叔又好多人整3叔機.......