[手提電腦] CLOSED [19/11 END]

CLOSED, thank you very much!

係米肥花賣唔出果部

係米肥花賣唔出果部
chun20077 發表於 2016-11-19 10:45

肥花果邊太多亂出價(試過三千幾都夠膽offer我)
我都係兩邊輪住出post,岩心理價咪放

notebook二手價係賤既, 市場上差唔多款粒u又快你20%既全新機都係9xxx,仲有二手機換電池既成本

notebook二手價係賤既, 市場上差唔多款粒u又快你20%既全新機都係9xxx,仲有二手機換電池既成本 ...
l0001 發表於 2016-11-19 11:58

部機都只係一年半, 粒電cycle count都唔過40, 狀態良好無需要換住
五千幾同九千幾都差成倍,出到3千幾會唔會太過份呢?

部機都只係一年半, 粒電cycle count都唔過40, 狀態良好無需要換住
五千幾同九千幾都差成倍,出到3千幾會唔 ...
lpc041088 發表於 2016-11-19 12:13

3千幾係的確低左D
早兩個月我見有X1 Carbon 3rd gen, 2k IPS mon + 8GB RAM + 256GB SSD, 全新$8xxx

3千幾係的確低左D
早兩個月我見有X1 Carbon 3rd gen, 2k IPS mon + 8GB RAM + 256GB SSD, 全新$8xx ...
KinChungE 發表於 2016-11-19 12:47

部機做完FYP好少用,已經放低左半年,搵工都無心情理佢
最近都想處理左佢先密密出post, 部機仲有年半保的.
我都盡量降低個心理價位同想係EPC e邊放, 肥花真係好亂黎.