[記憶體] wait, don't bid $110.00拎走 : Gskill DDR3 2400 2x4GB((End : 25.11.2016))

請看#2

A. 物品名稱 --- G.Skill DDR3 2200MHZ 2GB x 4 = 8GB
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- $110.00
d. 底價(等同最低出售價) --- $110.00
e. 每口叫價 --- 沒有,只有即食
f. 保養期 --- 行保怕且請自己寄台灣(比正本單)
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 前用開,成個系统有時開唔著,成套換咗,點知換剩隻牛依然同樣間中唔著,懶得煲Memtest,當壞賣,不設私保。
h. 交收方式/地點 /期限 ---港鐵灣仔站至調景嶺站星期一至四傍晚約七時
i.  相片: 一切跟相

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

eat!

eat!
毒得太遲 發表於 2016-11-21 22:14

ching 您要改出價嗎??

我巳通知不要bid

回覆 4# Eric29042004

比人夾

回覆  Eric29042004

比人夾
jeffywm 發表於 2016-11-21 22:30

佢未出價前我#1 叫咗唔好bid, 我當壞賣,冇咩夾唔夾,我寧願亦已經買過套都唔想花時間煲。

若果香港有代理由買家自己去處理,我不去花時間了!

不要bid??

你全部加到 1樓就得, 改左 item a

不要bid??
IVXVF 發表於 2016-11-21 22:38

都未打完就eat, 而我#1 又打錯速度同容量。

我唔改得㗎喇,版主可以睇到該師兄eat 之前我已經叫不
要bid .及等。

你全部加到 1樓就得, 改左 item a
VictorSun 發表於 2016-11-21 22:40

我咁多年就係參考其他比我更ㄧ資深會員做法,分2個格ㄧ其中一個好處就係可以避免人地話我有人出價後我改帖