[鍵盤滑鼠] 出售黑同刻+白同刻/Steelseries 6GV2/垃圾鍵盤[END:2016/12/8]

a. 物品名稱 Ducky黑同刻+白同刻(有盒)
b. 數量:1
c. 即食價:100
d. 底價:50
e. 每口叫價:10
g. 貨品的工作性能及包含的配件:冇串冇爛,但黑同刻有打油,白同刻雖然好亂全齊的,冇用過但變黃,請自行評估。

a. 物品名稱:Steelseries 6GV2黑軸(有盒)
c. 即食價:N/A
d. 底價:400
e. 每口叫價:10
g. 貨品的工作性能及包含的配件:100%work,已作深度清潔,即買即用,因為都用左一段時間,鍵帽有明顯打油。

a. 物品名稱:Steelseries 7G框
c. 即食價:100
d. 底價:50
e. 每口叫價:N/A
g. 貨品的工作性能及包含的配件:100%work,已作深度清潔,注意有一個位淆左,但無影響裝上去。

a. 物品名稱:環保回收Qsenn Keyboard白色(USB頭)(有盒)
c. 即食價:20
d. 底價:N/A
g. 貨品的工作性能及包含的配件:100%work,已作普通清潔,嫌太污糟勿投。

a. 物品名稱:環保回收Qsenn Keyboard黑色(USB頭)(無盒)
b. 數量:2
g. 貨品的工作性能及包含的配件:100%work,已作普通清潔,嫌太污糟勿投。

a. 物品名稱:環保回收Pleomax Keyboard(請注意係PS/2頭)(有盒)
b. 數量:2

a. 物品名稱:環保回收HP Keyboard(USB頭)(無盒)
c. 即食價:30

h. 交收方式/地點/期限:面交,限上水
[註:以上產品均用Dyson吸塵機吸塵後後用半濕布+乾布清潔,衛生程度可觀,如介意者勿投。]
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

推一次~

價錢更新

Can it be traded at SSP MTR?

Can it be traded at SSP MTR?
aly001 發表於 2016-12-8 07:25

如果係買鍵盤就夾時間

黑同刻白同刻就唔好了:)

如果係買鍵盤就夾時間

黑同刻白同刻就唔好了:)
LuciferAbyss 發表於 8-12-2016 08:52

反而平價鍵盤可以就時間?
當所有物件都是底價完成黑同刻白同刻$50 鍵盤$20
但就個$20鍵盤交收  不過都是樓主的意願我只是不太明白者

反而平價鍵盤可以就時間?
當所有物件都是底價完成黑同刻白同刻$50 鍵盤$20
但就個$20鍵盤交收  不 ...
idevil 發表於 2016-12-8 12:58

…自己睇清楚

除左6gv2..我都選擇唔會離開上水 lol

而且講明左限上水 :)

人地問我SSP得唔得 LOL 我都係咁答者

好啦我應該咁講: 除左6GV2唔會考慮其他地方:)