[顯示卡] MSI R9 290 GAMING 4G (10/12/16 23:00 END)

a. 物品名稱 --- MSI R9 290 GAMING 4G
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- 1100
d. 底價(等同最低出售價) --- 900
e. 每口叫價 --- 50 或其倍數
f. 保養期 --- 有單, 無保
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 100%運作正常, 有單, 有盒, 齊I/O防塵蓋
h. 交收方式/地點/期限 --- 即日起-18/12 一至五: 馬鐵線--> 觀塘站 放工時間後, 詳議

交收Whatsapp: *請pm詢問, thx*

u
核心/記憶體
1007MHz Core(OC mode)
977MHz Core(Gaming mode)
947MHz Core(Silent mode)
512-bit 4096MB GDDR5 5000MHz VRAM

顯示輸出功能
Dual-link DVI-D x 2
HDMI x 1 (version 1.4a)
DisplayPort x 1

顯示卡尺寸(mm)
276x127x39 mm

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

死圖?

死圖?
aeolian2009 發表於 2016-12-5 09:13

整返好, thx!

抵__!!!!又行得DX12, 又1060 class

交收Whatsapp: 92XX1711
你係咪想大家唔洗BID, 直接交收?

抵__!!!!又行得DX12, 又1060 class
Umaru 發表於 2016-12-5 15:08

就算好低都唔好改POST, 會被扣分架

交收Whatsapp: 92XX1711
你係咪想大家唔洗BID, 直接交收?
lio 發表於 2016-12-5 15:14

唔係, 我擺得起標止標價你一定bid 得. 人大咗做嘢忙, 留個電話係方便師兄, 我唔洗上個壇都知道有人搵我. 小弟個 account 9年長一次都冇被扣分, 我係到講清楚, 我冇亦都唔會接受電話議價

師兄D相真係影得幾專業...
另外, 張咭FULL LOAD有幾多度? 有冇GPUZ圖可提供?

師兄D相真係影得幾專業...
另外, 張咭FULL LOAD有幾多度? 有冇GPUZ圖可提供?
lam2004 發表於 2016-12-5 17:57

哈哈 小弟都係影咗幾個月箱炸ching

GPU-Z已經咸豐年代影過所以暫時未揾到 已更新

我用緊Fractal design R4, 唔算喺通風最好嘅箱, 但有afterburner 調fan, 打ow最高約75度
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

每日一PUSH~