[電腦組合] HP N54L Microserver (end 12/12/2016)

HP MicroServer N54L

a. 物品名稱 --- HP MicroServer N54L
b. 數量 ---1
c. 即食價 --- $1000
f. 保養期 --- 已過保; 私保3日 (不包人為損壞同送嘅嘢)
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 100% work, 4GB ram, 500G hard disk, 跟 Orico HD 架(無駁線) + 送 2GB ram (由 Gen8 拆出)
h. 交收方式/地點 /期限 --- 樂富地鐵站交收

無真正用過,upgrade 咗modified firmware,加咗 Orico HD 架(無駁線),部機試過無問題後就放入膠袋 (機頂有少量放嘢花紋),之後買咗 Gen8, 咁就無再用

請問是不是 合共6GB Ram?

g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 100% work, 4GB ram, 500G hard disk, 跟 Orico HD 架 + 送 2GB ram (由 Gen8 拆出)

請問有無生銹?有相嗎?用了幾耐時間?謝謝。

回覆 2# andyho8

係 total 6GB,不過條2G無插入去

請問有無生銹?有相嗎?用了幾耐時間?謝謝。
Y你特曲 發表於 2016-12-7 11:50

無留意,應該無,今晚可加相。14年11月日本網購,只測試過,無真正用過。

請問是不是 合共6GB Ram?

g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 100% work, 4GB ram, 500G hard disk, 跟 Or ...
andyho8 發表於 2016-12-7 10:15

留意番個 Orico HD 架 無線同無駁線

eat thanks

N54L 同 GEN8 好似用不同 RAM

N54L 同 GEN8 好似用不同 RAM
yikale 發表於 2016-12-7 17:23

有冇多啲資料或者 links? Thanks. 我部 gen8 用 N54L啲ram無問題,倒轉用我又無真係試過喎。

已交收,please close. Thanks.