[音響類] fiio X1 DAP (End 18-12-2016)

a. 物品名稱 --- fiio X1 DAP
  http://www.fiio.net/en/products/18
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- $450
d. 底價 (等同最低出售價) --- $400
e. 每口叫價 --- $10 或其倍數
f. 保養期 ---已過行保,私保 3 日,不包人為損壞。
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 全套配件齊,只使用了購買時已貼的保護貼及矽修套。附加的貼紙及保護貼均未曾使用。80% 新,操作正常,firmware 已 update 至 2.0,有使用痕跡,沒有明顯花痕。

交收時間及地點 --- 星期一至五: 18:00-18:15 長沙灣地鐵站,星期六日深水埗地鐵站時間不定,以及其他時間地點可落 BID 前問。

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

fiio X1 DAP (End 20-12-2016)
13+5=18 end

fiio X1 DAP (End 20-12-2016)
13+5=18 end
AndyWilliams 發表於 2016-12-13 23:10

記錯左 7 日... 已改. 謝謝.

過左保~但係有冇單~大概幾耐差一次電?~

過左保~但係有冇單~大概幾耐差一次電?~
toy24521452 發表於 2016-12-14 16:01

有單, 行貨貼紙都有保留住.
因為每日只係返工路程大約半個鐘同間唔中出街會聽, 所以大約兩至三個星期先至叉一次電.

fiio X1 DAP ~ $400

可唔可以18號 PM2點 SSP 交收~(如果可以我會出價EAT~)

可唔可以18號 PM2點 SSP 交收~(如果可以我會出價EAT~)
toy24521452 發表於 2016-12-15 13:33

18 號 (星期日?) 下午 2 點 SSP 地鐵站定其他地方?
我O個日冇問題的.

取消出價,請扣分