[主機板] Gigabyite 主機板 GA-Z170-D3H [END 23/12]

Item .
a. 物品名稱 --- Gigabyite 主機板 GA-Z170-D3H
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- $700
d. 底價(等同最低出售價) --- 600
e. 每口叫價 --- 10
f. 保養期 --- 可比副本單據,因為正本單跟左其它電腦硬件野…
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 完全無壞 (只係買左塊再好D的華碩底板)
(用左唔夠九個月,八成新)
h. 交收方式/地點 /期限 --- 屯門OR 荃灣 (其它地方可以另議)

可以俾張影印單嗎?

可以呀,我幫你影埋,比張副本單你

旺角得唔得?

旺角得唔得?
chan011086 發表於 23/12/2016 02:09

友情提示:根據板規第十七條
17.所有在回帖中附有問題或有條件的出價一律無效作廢。

你的出價是無效的,請重新出價。

旺角得唔得?
chan011086 發表於 2016-12-23 02:09

可以呀

友情提示:根據板規第十七條
17.所有在回帖中附有問題或有條件的出價一律無效作廢。

你的出價是無效的, ...
Jamesbond007 發表於 2016-12-23 10:33

唔係好明,佢有出價咩?  600蚊,咪即係我個底價囉?      (我其實都好小賣野,    我都驚自己違左規)

唔係好明,佢有出價咩?  600蚊,咪即係我個底價囉?      (我其實都好小賣野,    我都驚自己違左規)
nicka 發表於 23/12/2016 10:59

你沒有違規,我是指根據板規,對方的六百元出價無效,因其出價有附帶問題。

以底價出價也是合理出價,如果對方再以六百元出價而沒有其他人競價,貨品就會以六百元成交。

你沒有違規,我是指根據板規,對方的六百元出價無效,因其出價有附帶問題。

以底價出價也是合理出價,如 ...
Jamesbond007 發表於 2016-12-23 11:07

謝謝你,講解…

謝謝你,講解…
nicka 發表於 2016-12-23 11:14

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - iPhone