[手提電腦] Lenovo Ultrabook i7 12GB 256GB SSD Win10Pro [27-Dec-2016 End]

a. 物品名稱 --- Lenovo ThinkPad T440s Ultrabook
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- $6,000
d. 底價(等同最低出售價) --- $5,500
e. 每口叫價 --- $50 或其倍數 (不接受最後2小時才首次落bid既人)
f. 保養期 --- 行保至 2019年1月1日 (3年保養, 2016年1月2日購入)
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 100%正常
h. 交收方式/地點 /期限 --- 地鐵荃灣線, 大圍, 其他地點互就

Details
Lenovo ThinkPad T440S
i7-4600U
12GB (4GB Base / 8GB DIMM)
256GB SSD + 500GB
windows 10 pro eng (oem有碟及license)
14" FHD (1920 x 1080)
Geforce GT 730M 1gb
內置 3-Cell 23.5 Whr + 外置 Power Bridge 6-Cell 72 Whr (家用長插電, 6-cell電只用2-3次)

http://shopap.lenovo.com/hk/zh/laptops/thinkpad/t-series/t440s/

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

請問是否沒有cdrom?
有國際保養嗎?
還可以加ram 嗎?
thx

請問是否沒有cdrom?
有國際保養嗎?
還可以加ram 嗎?
thx
manand8 發表於 2016-12-22 23:23

沒有cd-rom (你可另購外置), 有國際保養, ram 已加盡不能再加

ips mon?

ips mon?
暴走呆喵 發表於 2016-12-23 21:15

根據lenovo 網頁,部機隻mon有ips
http://shopap.lenovo.com/hk/zh/laptops/thinkpad/t-series/t440s/

請問部機在那裡購買?
有無發票正本提供?
Mon 有無死點?
機身有花嗎?
是否有指紋登入?
謝謝

請問部機在那裡購買?
有無發票正本提供?
Mon 有無死點?
機身有花嗎?
是否有指紋登入?
謝謝 ...
manand8 發表於 2016-12-25 00:18

會比埋發票正本買家, 商家名"protech computer limited" (係灣仔電腦城).
mon 冇死點光點 (我發現唔到, 如你交收時發現可取消交易)
機身正常使用痕跡, 請睇post相作參考
有指紋登入

bid $5,500

不接受最後2小時才首次落bid既人, 如今日 21:00:59 或之前冇其他人bid #8 係winner