[電腦組合] (End 2016.12.27) MSI 21.5吋 一體式觸控電腦 $100 BID

a. 物品名稱                             --- MSI AE2220 一體式觸控電腦
b. 數量                                     --- 1
c. 即食價                                  --- $1000
d. 底價(等同最低出售價) --- $100
e. 每口叫價                             --- $50
f. 保養期                                  --- 行保 : 沒有
                                                        私保 : 1日
g. 貨品的工作性能                 --- 除硬碟有壞磁區外 (如圖) 100% 可用
   包含的配件                          --- 原裝光碟/說明書/發票影印本
   贈品                                      --- 有線USB手制
h. 交收方式/地點 /期限    --- 荃灣或深水埗港鐵站
                                                   星期一至六 18:00-19:00
                                                  下標完結7日內交收

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

$100 ~~~~

有幾個問題想請問的:
1.是不是沒有紅外線接收器、HDMI、ESATA (因圖片太暗看不到,PDF上說是選配的)?
2.電視調諧器天線接頭 可否看數碼電視?
3. VGA及HDMI 可否輸入畫面把本體當Mon用?
4. 「內建介面卡 無線網路卡」,本體己內置WIFI?
5.原裝光碟內有BURNRECROVERY,可以更換新硬盤使用WIN7?
6. 里面仲有個MSATA空插位?
7.包火牛?
唔好意思,問題有點多,我上官網及GOOGLE搵唔到答案果D先問的

有幾個問題想請問的:
1.是不是沒有紅外線接收器、HDMI、ESATA (因圖片太暗看不到,PDF上說是選配的)?
2.電 ...
hkjake 發表於 2016-12-23 14:50

1. 沒紅外線, 有HDMI & ESATA
    2. 有天線位但我未用過 呢個唔肯定
    3. 對VGA & HDMI 是IN的

4. 有
    5. 冇Image Recovery 得Driver同Manual
    6. 有
    7. 包
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

請問條透明邊是否已發黃? 張相唔清楚! 唔該!

Bid 200
Thx

請問條透明邊是否已發黃? 張相唔清楚! 唔該!
bonbon1 發表於 2016-12-23 16:36

少少黃, 花紋係因為面版貼咗花花膠紙

$250     

$350.............