[顯示器] MITSUBISHI Diamondcrysta RDT233WX-3D (END 30/12/2016)

MITSUBISHI RDT233WX-3D 23吋MON
MON 一件, 電線一條, HDMI線一條, 3D眼鏡一幅, DVI線一條, remote一個.
即食價 - $400
底價 - $300
每口叫價 - $10或其倍數
日本購買回來,沒保養
只限彩虹地鐵站交收
END 30 DEC 2016

顯示正常...目測0死0光點....但輸入訊號不穩定不時自己轉....但當天氣乾爽時又正常....唔知關唔關有位師兄講係可能meun掣short左...另外內置喇叭壞掉....
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... p;extra=&page=2

$300 支持

btw, 如果放office 全天候有冷氣係咪會好D?

ttboy-max

回覆 2# nekkix

Thx....我夏天時屋企全日開冷氣完全正常....但我唔慣包.....禽日都用到...係有陣時自己轉左要襟返....可以用remote襟就簡單好多

回覆  nekkix

Thx....我夏天時屋企全日開冷氣完全正常....但我唔慣包.....禽日都用到...係有陣時自己轉 ...
ttboy-max 發表於 2016-12-25 14:02

咁就好喇, 我都係打算放係office 用
另外想問問, 彩虹MTR 交收 朝早交收OK ?

$300 支持

btw, 如果放office 全天候有冷氣係咪會好D?
nekkix 發表於 2016-12-25 13:50

溫馨提示

交易廣場版規更新@15-1-2016
17.所有在回帖中附有問題或有條件的出價一律無效作廢。

溫馨提示

交易廣場版規更新@15-1-2016
17.所有在回帖中附有問題或有條件的出價一律無效作廢。 ...
victor1144 發表於 2016-12-25 14:47

原來係咁, 咁我再出過價
唔該

$300 支持

ttboy-max

咁就好喇, 我都係打算放係office 用
另外想問問, 彩虹MTR 交收 朝早交收OK ? ...
nekkix 發表於 2016-12-25 14:09

平日朝早唔得....

“輸入訊號不穩定不時自己轉”
是否駁住電腦時,個Mon有時有會有畫面、有時又會無畫面。