[手機及配件] 有保 Htc desire 600 - 雙卡版 [END: 29/12]

Item 1
a. 物品名稱 ---  htc desire 600 雙卡
b. 數量 --- 1
c. 即食價 ---  300
d. 底價(等同最低出售價) --- 260
e. 每口叫價 --- 10
f. 保養期 --- 至2018年2月11日(12+3合共15個月保)
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 七成新2016年11月11日購自豐澤特賣場 已登記12+3保養
h. 交收方式/地點 /期限 --- 西鐵線交收, EAT後即留CONTACT, 3日內交易

即eat 送埋9成新機套

3G ?
陳列品? >> 七成新2016年11月11日購自豐澤
天地一沙鷗 發表於 2016-12-27 15:24

個職員都唔肯定陳列定倉底貨 總之有去過豐澤特賣場就知咩事
htc上門保養去到2018年2月
部機用左一星期 舊電同部機就正常既

正路咁舊既機htc都應該無零件維修會幫你升級
你有辦法可以整壞部機而佢唔當你人為可以自己試

260 start

回覆 1# lkh_214

保養要睇單嗎?連單據嗎?謝謝

回覆  lkh_214

保養要睇單嗎?連單據嗎?謝謝
TH30 發表於 2016-12-27 21:38

跟埋豐澤單比你 不過已經登記左12+3保養
唔見單都唔驚 講SN就找到張單記錄

有無nfc功能?

有無nfc功能?
wkng85 發表於 2016-12-27 23:07

https://m.eprice.com.hk/mobile/intro/4797/htc-desire-600-sim/

有無試過oepay或android pay?

有無試過oepay或android pay?
wkng85 發表於 2016-12-28 19:10

if ok, I want to eat