[遊戲軟件] PlayStation 4 連 NYKO Data Bank 及 Toshiba 3TB 3.5 吋 HDD (10/01/2017 完)

a. 物品名稱 --- PlayStation 4 連 NYKO Data Bank 及 Toshiba 3TB 3.5 吋 HDD
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- HK$1,500
d. 底價 --- HK$1,300
e. 每口叫價 --- HK$100
f. 保養期 ---  沒有保養
g. 貨品的工作性能及包含的配件 ---  運作正常,開機制及退碟制正常,無盒無單。已裝上 NYKO Data Bank 及 Toshiba 3TB 3.5 吋 HDD,不連手制、原裝 500GB HDD 及配件,只包電源線
h. 交收方式/地點 /期限 --- 藍田 MTR 見面交收
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

邊個版本 ?

邊個版本 ?
impotence 發表於 2017-1-5 08:51

系統 Update 左去最新版本
PS4 型號係 CUH-1000,香港行版

推一推

呢部???
lunlunman 發表於 2017-1-6 07:49

我部初版機係奄走左eject function 費事佢日彈夜彈
樓主無講,貌似唔係 (因為呢個point 都幾緊要)
但其他野就接近一樣

咁要睇樓主說明下,退碟掣是否能完全正常使用

否則就唔係運作正常了...

我部仲係屋企玩緊喎

咁要睇樓主說明下,退碟掣是否能完全正常使用

否則就唔係運作正常了... ...
遊雲gspirit 發表於 2017-1-6 17:00

放心,唔係樓上 Ching 個部,我個部所有制正常。

我都係岩岩換左 PS4 Pro,手制又係爛蘑菇,所以先獨立放

呢部???
lunlunman 發表於 2017-1-6 07:49

唔係,只係咁岩一樣情況