組合膠櫃包15隻門(可自由組合) (17/1/2017 end)

物品名稱 : 組合膠櫃包15隻門(可自由組合)

即食價: 300
底價:  200
每口叫價: 20 或 其倍數
無保
(已拆散為白色膠片及黑色連結膠粒,可重組如圖的15格膠櫃, 每格約35cm X 35cm)
180 cm X 180 cm x 深36cm

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Sorry, 深幾多?  35x35x?   Thanks

Sorry 我打錯大小, 巳改正.
每一片是35cm x 35cm, 所以深都是35cm
全部正方型, 可自由組合.
請預多每一格佔約1cm空間, 黑色連結膠粒有小小間隙
應該是(如圖組合大小約 35 cm x 5 格 + 5cm  X  35 cm x 5 格+5cm)
= 180 cm X 180 cm x 深36cm

可能可組合一個6格和一個9格,因為我多了幾片無用,放入去一次送出.

交收時會打散?

請問邊度交收?咩時間方便交收?全部加埋有幾重度?

via HKEPC Ionic Reader v1.5.1 - Android

全部打散一件件.  體積約 35cm x 35cm x 35cm, 所以不太大.
但很重約 15-17KG, 要有車仔推.
交收TKO MTR, 約6:30 - 7:30pm

全部打散一件件.  體積約 35cm x 35cm x 35cm, 所以不太大.
但很重約 15-17KG, 要有車仔推.
交收TKO MTR,  ...
haha525525 發表於 2017-1-16 19:36

周六/日六交收可以嗎?

周六/日六交收可以嗎?
happy_gemini 發表於 2017-1-17 09:05

周六/日交收可以嗎?

via HKEPC Ionic Reader v1.5.1 - Android