[鍵盤滑鼠] 全新 Logitech MX master mouse 兩隻 (2017-1-18 2300 END)

全新 logitech MX master mouse 兩隻。一隻封條已開一隻未開。兩隻都無用過。

物品名稱 --- Logitech MX master (左,有封條)
數量 --- 1
即食價 --- 500
底價(等同最低出售價) --- 450
每口叫價 --- 10 或其倍數

物品名稱 --- Logitech MX master (右,無封條,盒有輕微損壞,mouse本身全新)
數量 --- 1
即食價 --- 490
每口叫價 --- 10 或其倍數

無保,全新齊配件

交收方式/地點 /期限 --- 西鐵線,荃灣線,可以再約

fix返圖

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

屯西交收OK?
同埋係水貨?
THX

屯西交收OK?
同埋係水貨?
THX
wingkps2 發表於 2017-1-14 23:01

屯西非常好,我本身住屯門。
係水貨。

Thanks!

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

聽日你幾點得?我收工要5點幾先到屯門.
唔記我問。知唔知介面係英文家中文。因我完全唔識英文。
THX ...
wingkps2 發表於 2017-1-15 00:49

聽日六點屯門西鐵站可以。
software你可以裝返中文的

回覆 6# poz_lover

如果肯定得我eat.
    因我怕ed 水貨下載要跟返地區就幣。
    問題多了。麻煩晒。thx

回覆  poz_lover

如果肯定得我eat.
    因我怕ed 水貨下載要跟返地區就幣。
    問題多了。麻煩晒。 ...
wingkps2 發表於 2017-1-15 00:59

肯定得,software可以係呢度download
http://support.logitech.com/zh_hk/product/mx-master

eat 即食。。500蚊

物品名稱 --- Logitech MX master (左,有封條)
數量 --- 1
即食價 --- 500

eat 即食。。500蚊

物品名稱 --- Logitech MX master (左 ...
wingkps2 發表於 2017-1-15 08:10

請再出多次價。。edit過唔計,食完早啲pm我電話方便今日交收。thanks!