賣RG/MG/PG模型 (18-1End)

Item1: 全新PG Wing Zero Custom [殘盒] (未找到暫停賣)

Item2: 全新PG RX-178 Gundam Mk-II AEUG [殘盒]
START AT $500
EACH BID $10或以上
EAT AT $600

Item3: 全新MG Hi-Nu Ver Ka. +MG HWS 套件 [舊盒]

START AT $500
EAT AT $650

Item4: MG Shining Gundam

START AT $100
EAT AT $120

Item5: MG Perfect Gundam

START AT $100
EAT AT $120

Item6: RG RX78-2 (Gundam Docking Hong Kong version)
START AT $140
EAT AT $170

完美主義者勿拍

請問全部是BANDAI嗎?

交收地點呢?

謝謝

邊度交收? 正版?

全部全新正版bandai, 好耐歷史
而家要清屋咪要去套現

荃灣線交收

請問Item1 大約買左幾耐?

item1,2齊件?可否提供相片?
或者會唔會有優惠價eat?

item1,2齊件?可否提供相片?
或者會唔會有優惠價eat?
suna 發表於 2017-1-14 20:19

Item 2圖片

盒, 殘殘地, 原來係初回限定, 所以應該有十幾年

內部係冇郁過, 所以正常係齊件嘅, 當然交收可以check清

呢個係零件老化, 冇郁過佢都咁... 但唔影響運作, 因為係金屬件黎

item 1我遲D上圖, 要拎出黎都幾麻煩~
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

請問 item 2 有冇dvd跟? thx

請問 item 2 有冇dvd跟? thx
asimo 發表於 2017-1-15 11:13

睇過, 得番個盒, 果時睇完興奮得滯冇放番入去...

item 2
$500