[其他] 多項雜物 - 時間掣/IPAD 套/POE CAM/HDMI cable (end: 27 Jan)

1. 時間掣
a. 物品名稱 --- 時間掣一個
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- 20
d. 底價(等同最低出售價) --- 5
e. 每口叫價 --- 5
f. 保養期 --- 無
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 應該正常運作,不過印象中時間有少少偏差。如要求 100% 運作正常者請勿考慮。
h. 交收方式/地點 /期限 --- 深水埗地鐵站,一般晚上 6-8 時交收,請於完結內五日前完成交收。

2.  IPAD 套
a. 物品名稱 --- IPAD 1 套
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- 10
d. 底價(等同最低出售價) --- 2
e. 每口叫價 --- 2
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 乜野功能都無既套一個。
h. 交收方式/地點 /期限 --- 深水埗地鐵站,一般晚上 6-8 時交收,請於完結內五日前完成交收。

3. 改唔到 IP 既 POE IP Cam (end: 27 Jan)
a. 物品名稱 --- POE IP Cam
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- 80
d. 底價(等同最低出售價) --- 50
e. 每口叫價 --- 10
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 應該正常運作,不過我搵左好耐都唔知點樣改個 static IP,無奈下放棄。附送 POE 火牛一隻 (非原裝)。呢件因為有野包住,所以應該無塵。

4. 唔知乜野機o岩用既 USB to HDMI cable
a. 物品名稱 --- USB to HDMI cable (見附圖)
b. 數量 --- 1
e. 每口叫價 --- 5
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- (個盒)多塵,可能正常運作,唔知乜野機用到,因為之前買錯左所以放左響度,請自行考慮能否適用。

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

a. 物品名稱 --- 時間掣一個
b. 數量 --- 1
e. 每口叫 ...
mkmonkey 發表於 22-1-2017 16:40

師兄同日只可出一個賣帖的 一個帖可放多項物件
你快D改返佢 不是版主就會扣你分

師兄同日只可出一個賣帖的 一個帖可放多項物件
你快D改返佢 不是版主就會扣你分 ...

謝謝,已改!

謝謝,已改!
mkmonkey 發表於 22-1-2017 17:11

還有這個嗎?
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... &extra=page%3D1

還有這個嗎?
idevil 發表於 2017-1-22 17:37

唔好意思,唔記得左仲有一個,謝謝!

ITEM 4
$5 支持~

如果可以的話你又不介意~我可以入數比你先~~可以平郵寄比我嗎?~你拆左個盒佢,放入郵筒~
謝謝~我出郵費~

當然如果你OK~我就直接EAT左佢比多2蚊 郵費你~今日寄就完美了~

新手問item 3 改唔到l P有咩影響?呢兩日深水埗5:30交收可以嗎?

ITEM 3 EAT