[多項種類] IPCam 2隻, 4G LTE Router 全部$20起 [12-2-2017]

2隻IPCAM係其他公司贈送, 4G LTE Router係公司無用物品,
冇保養冇私保, 請自行衡量風險, 每天5點半或之後時間葵興MTR交收.

item1
a. 物品名稱 --- 不知名IPCAM X2
b. 數量 --- 2
c. 即食價 --- 200(2隻)
d. 底價(等同最低出售價) --- 20(2隻)
e. 每口叫價 --- 20或其倍數

不知名IPCAM X2, 一隻2腳火牛一隻3腳, 同以下網址寫住(第二代)係一模一樣,
http://www.591jiankong.com/shuzijiankong/show-7855.html

開過一隻試左有線同無線都OK, 下面有圖, 佢有個插SIM卡位, 但冇試過得唔得,
由於網頁入面氣link已經入唔到, 個Windows設定軟件會放上免空比勝出者下戴.
物品有盒, 火牛, 一張說明書, 掛牆架, LAN線同天線, 不作私保.

item2
a. 物品名稱 --- 4G LTE Router (型號係 norza WL55H)
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- 100
d. 底價(等同最低出售價) --- 20
e. 每口叫價 --- 20或其倍數

公司無用物品, 應該係要指定唔知邊間先用得, 試過可以入到設定頁,
跟機有盒, 說明書, 電池一粒, 火牛, LAN線, 天線2支, 不作私保

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Item 1 $20
Item 2 $20

Item 1 $20
Item 2 $20
ericngau 發表於 2017-2-8 02:50

多謝師兄

補上4G LTE Router 剛用手機登入設定頁圖

Item 1 $40

Item 1 可唔可以试埋另一隻試左有線同無線work唔work?
还是另一隻是不包 好 坏的?

請問router 用左幾耐同最快行幾多?

Item 1 $100

Item 1 可唔可以试埋另一隻試左有線同無線work唔work?
还是另一隻是不包 好 坏的? ...
angelche 發表於 2017-2-8 09:52

今晚可試埋另一隻有線work唔work,但無線唔試了,要set好多野

請問router 用左幾耐同最快行幾多?
doraemon24 發表於 2017-2-8 10:33

我唔係好清楚,d野係公司過年前叫我掉的,我諗住帶返屋企試左先,
或者你可上網check下個型號睇下有冇資料

还是另一隻是不包 好 坏的? ...
angelche 發表於 2017-2-8 09:52

已剛用有線試埋另一隻係work, 順便CAP左幾張設定圖.