[電腦組合] (新增RAM) AMD 810+GIGA970A+ADATA 6GB RAM end 17/2/2017

AMD 810+GIGA970A+ADATA 6GB RAM end 17/2/2017

CPU :        AMD Phenom II X4 810 (連原裝CPU風扇)  有單有盒無保
RAM :       ADATA DDR-3 1333 2GB  搵唔到單同盒,當無保
MB :          GIGABYTE 970A-DS3P  AM3+ 有單有盒有保
新增 ADATA DDR-3 1333 2GBx2 有單有盒有保 總共6GB
以上都是100% work

即食送 AMD ATHIONX2  5200 CPU一粒

底價(等同最低出售價) --- $400
每口叫價 --- 每BID$50  (50 > 100>150如似類推)
即食價 --- $600
保養期 --- 私保3日 (人為損壞除外)
交收地點  --- 西鐵沿線,荃灣線

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Ching會唔會考慮散賣?我岩岩壞左底板

岩岩壞左底板x2

請問底板保到幾時?

Ching會唔會考慮散賣?我岩岩壞左底板
臥雲 發表於 2017-2-13 10:45

暫時唔會住..想成套放左先

請問底板保到幾時?
HONG-BAC 發表於 2017-2-13 11:17

2015年8月2日買
聯強三年保到2018年8月2日

DATA DDR-3 1333 2GB  搵唔到單同盒,當無保

得一條??

DATA DDR-3 1333 2GB  搵唔到單同盒,當無保

得一條??
HAMMERJUNIOR 發表於 2017-2-13 18:13

係有多兩條2GB DDR3 RAM,現插部新電腦,睇賣到咩情況,有需要先賣埋佢,師兄你有興趣?

GIGABYTE 970A-DS3P
What Rev. ? Thanks.~

GIGABYTE 970A-DS3P
What Rev. ? Thanks.~
superioray 發表於 2017-2-14 17:38

Rev.2.0
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊