[顯示器] 賣AOC 24" FHD IDTV + CHORMECAST 2 - 22-02-2017

item 1:
a. 物品名稱 ---AOC T24DW102 -24" FHD IDTV
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- BID 到幾多賣幾多
d. 底價(等同最低出售價) --- $400 (深水埗仲賣緊密13XX)
e. 每口叫價 --- $20/BID
f. 保養期 --- 15年6月買, 3年保(頭兩年包硬件及屏幕)
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 100% WORK, 85% 新, 有單, 搖控, 說明書
h. 交收方式/地點 /期限 --- 長沙灣地鐵站或附近交收.

item 2:
a. 物品名稱 ---CHORME CAST 2
b. 數量 --- 1
d. 底價(等同最低出售價) --- $100
e. 每口叫價 --- $10/BID
f. 保養期 --- 水貨,沒有保,私保3日
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 100% WORK, 80% 新, 盒要搵搵,唔一定有.
h. 交收方式/地點 /期限 --- 長沙灣地鐵站或附近交收.

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

item 1:
a. 物品名稱 ---AOC T24DW102 -24" FHD IDTV
b. 數量 --- 1
d.  ...
wahw 發表於 2017-2-19 21:10

item 1 ....... $400

請問如平日7:00pm,長沙灣地鐵站交收可以嗎?(不出閘)

請問如平日7:00pm,長沙灣地鐵站交收可以嗎?(不出閘)
hello088 發表於 2017-2-19 21:38

可以,到時夾一夾。

item1   420
item2.  110

item 1:
b. 數量 --- 1
d.  ...
wahw 發表於 2017-2-19 21:10

請問
有冇光死點 ?
面板有花嗎?
Thanks!

請問
有冇光死點 ?
面板有花嗎?
Thanks!
benc 發表於 2017-2-20 09:47

冇花,0光0死,可能細尺寸關係,我覺得顏色仲靚過我新買部32"700c.

Item 2 Chromecast 2 $120 push

Item 2 $130 support

Item 2 $140 support