[手提電腦] Lenovo Z380 ( i5-3210M, 8G RAM, 750G HD, 14吋 ) [END:25-2-2017]

Lenovo Z380 ( i5-3210M, 4G+4G RAM, 750G HD, 14吋 1366 X 768)
80% new, 無大損傷, 原裝Window 7 Home Prem Lic, 已升到window 10,
原裝recovery洗掉, 只有主機及充電火牛, 無單無盒無保養,
電池狀態良好,但未認真計算使用時間,交收時任試, 為免爭拗無私保.
[出售原因=太大部+1366X768未及要求]

EAT : $1000

有冇原裝 Recovery 光碟跟番,係咪包埋原裝電腦袋,有冇私保,去邊度交收

有冇原裝 Recovery 光碟跟番 >> 没有
係咪包埋原裝電腦袋 >> 没有 (有需要可送非原裝電腦袋)
有冇私保 >> 没有  (交收時任試)
去邊度交收 >> Kowloon Tong 附近麥記

回覆 3# williamwck

2月28号星期二,Kowloon Tong 附近麥記交收 可以嗎?

回覆  williamwck

2月28号星期二,Kowloon Tong 附近麥記交收 可以嗎?
nellwill 發表於 20/2/2017 19:32

什麼時間?應該可以

請問win10個key會否跟埋?

回覆 5# williamwck

中午十二點至壹點半,其實我對九龍塘附近的道路不熟習,附近麥記 距離九龍塘站有多遠呢,最好妳能發壹張地圖給我看看,今天我在大陸,查不到,谷歌地圖,

請問win10個key會否跟埋?
fungi 發表於 20/2/2017 20:15

不會,只跟原裝window 7 lic

Eat.....

回覆  williamwck

中午十二點至壹點半,其實我對九龍塘附近的道路不熟習,附近麥記 距離九龍塘站有 ...
nellwill 發表於 20/2/2017 20:17

不好意思,要1800放工後才可以,旺角也可以,你熟悉那一個地方??