[音響類] UE TF10 單晶銅線兩條 26/2

a. 物品名稱 --- UE TF10
b. 數量 --- x1
c. 即食價 --- $1500
d. 底價(等同最低出售價) --- $1200
e. 每口叫價 --- $10或其倍數
f. 保養期 --- 不設私保
g. 貨品的工作性能及包含的配件 ---

h. 交收方式/地點 /期限 ---地鐵線 藍綠紫

a. 物品名稱 --- 7n 4絞單晶銅線 mmcx頭(2.5mm)
c. 即食價 --- 700
d. 底價(等同最低出售價) --- 600

a. 物品名稱 ---  8絞單晶銅線 mmcx頭 (3.5mm)
c. 即食價 --- $600
d. 底價(等同最低出售價) --- $500

請問 7n 4絞單晶銅線 mmcx頭(2.5mm) 係邊度購入的? 幾長?

是 TRRS 平衡線 嗎?

Hayes 發表於 2017-2-21 23:29

唔記得咩線材

via HKEPC Ionic Reader v1.6.0 - iPhone

回覆 4# brian1024

佢係想問你呢條係咪2.5MM平衡線

Hayes 發表於 2017-2-21 23:29

係呀,係2.5mm平衡頭

via HKEPC Ionic Reader v1.6.0 - iPhone

回覆  brian1024

佢係想問你呢條係咪2.5MM平衡線
msc76ju3 發表於 2017-2-22 18:57

唔該你解答   我第一下諗唔到佢問咩

UE TF10 大約用左幾耐?

UE TF10 大約用左幾耐?
hkpolo067123 發表於 2017-2-23 00:24

用左一個月多啲,平時放係防潮箱入面