[顯示器] [全新買唔夠幾日] SONY 43X8000D 包0死光點 [END 2017/03/06]

睇完有CHING買SONY 43吋TV 做MON, 行過SSP CompuXXXX 見做$61XX
自己個舊MON又壞左, 打算一炮過買番去, 買之前都有留意高度,
可惜睇錯左連腳架高度係唔夠, 書台唔夠高入唔到,
要換番部40" 先可能得, 現放售睇下大家岩唔岩用,
所有安裝座都未拆袋, 部機係CompuXXXX 試完0死光點,
保證沒問題, 由於我都係就咁用手攞番屋企裝,
所以如果有心人收留可以幫手送到你家幫你裝埋都得,
都可以試埋死光點又得, 當識個朋友

(盡量方便係港鐵站就可以到你家, 巴士都得, 但最好唔好太遠, 本人住新界西)
我就要換番D錢去換番部*** 40KU6300 希望幫到大家又幫到我

a. 物品名稱 --- SONY 43X8000D
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- 5000
d. 底價(等同最低出售價) --- 4500
e. 每口叫價 --- 50或其倍數
f. 保養期 --- 2年行保
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 全新所有配件未開封(包括機座, 鑼絲, 說明書, 搖控全部味開封),
跟多1條全新味開封HDMI2.0 + 清潔套裝
h. 交收方式/地點 /期限 --- 西鐵沿線 , 時間PM, 些機總重量15KG, 單人可以拿動(本人就是由SSP攞番屋企)

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

$4500支持

HKD$4550

美孚區方唔方便交收?

有興趣
可惜住九龍
SSP/太子交收到就好

美孚區方唔方便交收?
hyperbola 發表於 2017-3-2 14:04

沒問題呀~~~THX SUPPORT~~!

係咪made in japan?
另外即食的話,在港鐵站交收得嗎?
信你0死光點冇問題
可約星期日、二、三交收

係咪made in japan?
另外即食的話,在港鐵站交收得嗎?
信你0死光點冇問題
可約星期日、二、三交收 ...
kobain 發表於 2017-3-2 17:24

100% made in japan , 發泡膠都寫MIJ , 如果自己識博都可以自己番到屋企玩, 不懂就可以一齊SET埋機試埋先比錢
可以, 我都要放工番屋企攞機, 今日星期4, 明天星期5, 要晚上7點打後先得
星期6/日就 下午3點打後 (但今星期6下午要上大陸)
邊個MTR站方便? 最好唔好鬧市

deleted

$ 4600