[手機及配件] QCY Q29 分離式藍牙耳機[6-3-2017 END]

QCY Q29 分離式藍牙耳機[6-3-2017 END]

a. 物品名稱 ---
QCY Q29 分離式藍牙耳機

b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- $ 150
d. 底價(等同最低出售價) ---  100
e. 每口叫價 --- 10

f. 保養期 ---
購入日期 2017-2-28定27咁上下
未過鋪保不設私保(佢印21號無解,當21號計)
深水埗電子特賣城
https://www.facebook.com/sspgadgetoutlet/

不接受音質唔得/戴得唔舒適等理由拒絕交收

g. 貨品的工作性能及包含的配件 ---
99% new 100% work
盒 線 耳機

已知小問題類(聲唔得,叉電盒充電位有機會要動手修正下角度先充到電

h. 交收方式/地點 /期限 --- *** 請確定閣下能於 即食/完Bid 後7日內完成交收 ***
     1)一至5(非紅假) 17:45-19:30pm 觀塘MTR站/  21:00PM後西鐵線天水圍站
     2)星期6/日/紅假  西鐵天水圍站 12:00-20:00

謝謝

聲唔得即係佢D聲唔太好, 唔係硬件問題?????

聲唔得即係佢D聲唔太好, 唔係硬件問題?????
billy9172 發表於 2017-3-2 22:23

唔太好
你可以睇下其他師兄評價
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... page%3D1&page=2

補充一下
左耳邊個充電問題,唔係接觸不良
因為我用最大個耳套,佢個盒d位fit得滯頂頂地

唔用最大耳套會唔會好啲?正常充電?

via HKEPC Reader for Android

唔用最大耳套會唔會好啲?正常充電?

via HKEPC Reader for Android
hyperbola 發表於 2017-3-2 23:17

用最大耳套都可以正常充電
只係個位難fit少少要手動較多幾下

唔用最大耳套就同右耳差唔多,放落去機好易對正

你個人覺得聲唔掂係去到咩程度??  電流聲?  斷斷續續?? 定其他?

電流聲:唔覺
斷斷續續:我無事,呢個問題對藍牙每個人既分別黎講太主觀
聲:聽高音定尾音長既時候背後會有輕微雜聲,重低音個類時就無,同另之前另一對無線淘淘耳機一樣lol

自己轉左bragi the headphone

充電係設計問題定係 你呢隻有問題

充電係設計問題定係 你呢隻有問題
erierieriko 發表於 2017-3-3 12:54

由於我唔係廠
而且我得一對

我答唔到你係我呢對問題定係廠問題