[電腦組合] $8000一口價 I7 中高階主機 END date 4-5

a. 物品名稱: I7 中高階主機連正版 WIN7專業版連機箱NZXT SWITCH 810  連火牛CORSAIR AXi series AX1200i

b. 數量: 1

c. 即食價 8500

d. 底價8000

e. 每口叫價 100

f. 保養期: 牛7年 顯卡1年 其他當作沒有保  顯卡有單 其他冇單

g. 貨品的工作性能及包含的配件: 冇單,牛有盒連全部模組線, 各安裝光碟  
操作正常 市面全部遊戲可流暢運行 GTX980 支援VR
全部機都保養得非常好,因工作繁忙極少用,用都係上網睇電劇睇電影,顯卡更是冇清過塵都冇乜塵,全部無超過頻

h. 交收方式/地點 /期限 因部機較重 故請上門自取/一星期

物品詳細資料:
機箱: NZXT SWITCH 810  ATX Tower Case 一流防塵
CPU : Intel Core i7-4770K Haswell
主機板: ASUS MAXIMUS VI Formula ROG Series Z87
顯示卡: ASUS ROG MATRIX-GTX980
連燈條記憶體:Corsair Dominator Platinum DDR3 1866MHz 16GB
電源: CORSAIR AXi series AX1200i
音效卡: ASUS ROG Xonar Phoebus PCI-E Gaming Soundcard Set
硬碟: Intel 530 Series 240GB SSD
Plextor M6S PX-256M6S 256 GB
HGST Hitachi Ultrastar 1TB SATA3
HGST Hitachi Ultrastar 3TB SATA3
CPU散熱: Corsair Hydro Series H110 (14CM x 2)
全部7個跟風扇,3個有燈,其他都是跟機箱的
系統: Windows 7 正版 專業版 光碟
未曾超過頻
不散賣

實物影片:
https://www.youtube.com/watch?v=mFkTndmi5sc

實物相:
https://photos.google.com/share/ ... nRacDFWZUZ2ZVdETzJB

可否run一run intel burn test (standard mode, 100times)?
cpu 用返stock voltage auto vcore
有興趣睇睇個溫度

回覆 2# hksunny31 [/b

最低31,最高70

回覆  hksunny31 [/b

最低31,最高70
haa0 發表於 2017-3-31 16:15

thanks
可否散買個水冷??

回覆 4# hksunny31

你玩野?我試完你同我講你只要我散賣水冷??

回覆  hksunny31

你玩野?我試完你同我講你只要我散賣水冷??
haa0 發表於 2017-3-31 16:49

不明白點解係玩野
run個intel burn test 都係用你20分鐘
我想睇下你個水冷效果,同我用緊個比較下。岩用就問你買

請善用機制
有需要時請與管理員連絡

回覆 6# hksunny31

師兄,你應該問樓主水冷散唔散賣先,如果ok.再問

咩都唔講叫人試機。原來為左其中零件。。

回覆  hksunny31

師兄,你應該問樓主水冷散唔散賣先,如果ok.再問

咩都唔講叫人試機。 ...
ailss_2013 發表於 2017-3-31 19:40

你岩
可能我表達錯左
樓主,對你做成不便
對不起

回覆 9# hksunny31

記得下次要講清楚~THX