[硬碟機] WD Green 1.5TB ( end 4月7日)

a. 物品名稱 --- WD Green 1.5TB
b. 數量 --- 4 個
c. 即食價 --- $500 ( 4 個合售)
f. 保養期 --- 已過保養
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 用作儲存Data , 非長期電腦用途 ,以RAID 性質工作 , 非完美部份有死區 , 已換 4 個全新3TB 故出售
h. 交收方式/地點 /期限 --- 葵涌區 / 深水步區優先 ( 或寄商業辦工室地址 ) . 或可PM 談詳交收可式

http://thumbsnap.com/vVaxkD78

End day?

有冇健康圖睇下?

End day?
KZ4977 發表於 2017-4-3 16:19

咩係 end day ? 我即食價黎... 有興趣買就PM 電話 傾交收 !  Thanks !

有冇健康圖睇下?
hkjake 發表於 2017-4-3 16:42

點Check ?
因為我已經格式化左 , 入面無哂Data !
只知硬碟入面可能有死區 , 有D File 開唔到 !
有朋友話識整既人會救到..... 加上我已經換左新HD , 無再深究 !
有興趣又識救既人先買 , 唔係全部硬碟正常 !

咩係 end day ? 我即食價黎... 有興趣買就PM 電話 傾交收 !  Thanks !
大玩偶 發表於 2017-4-3 17:00

End of auction's date

12.買賣標題上必須清楚列出截止日期。以便版主置頂,開賣期最長為 5 日(出帖日+5日),會員不得自設截止時間。
     註 : 所有拍賣及出售結束時間硬性規定為截止當日23:00:59 ,(會員無需列明完結時間)。
只有EAT都要有END DAY

請問可唔可以保證

四隻HDD都BIOS認到?

請問可唔可以保證

四隻HDD都BIOS認到?
-13- 發表於 2017-4-3 18:36

呢點應該可以 , 已全部格式化了 , 係電腦上係認到 4 隻HD

EAT~~~