[多項種類] Canon EOS相機配件、G900,handfree、Usb hub、5W USB等(15/4/2017)

1. Canon LP-E6N 電池三粒
全原廠,淨電,2015年生產,包一周私保

原價:$660一粒
全食優先$960、單買一粒 $380

2. Canon TC-80N3
無單無盒淨件,無保

起賣:$680
每口:$20
即食:$800

3. Microsoft Surface Arc Touch 滑鼠
淨滑鼠,無單無保,有花睇相,三日私保

正價:$568
起賣:$140
每口:$20
即食:$220

4.Winstars USB2.0 7port hub
連火牛、USB線,無咩點用過,不設私保

$30即食

5. Logitech G900 Gaming Mouse
http://gaming.logitech.com/zh-hk ... haos-spectrum-mouse

相見所有配件,一條可接滑鼠用蛇網USB線、一條Logitech 充電用USB線,私保3日
起賣:$550
每口:$25
即食:$700

6. SteelSeries Nimbus 無線遊戲控制器
Ref: http://www.apple.com/hk-zh/shop/ ... 7%E5%88%B6%E5%99%A8
淨手制,有花痕睇圖

即食$170

7. Apple 5W USB Adapter
全新跟iPad mini 1,未用過

即食$50

8. Apple iPhone Lightning Dock

金色全新未用
即食$140

9. HTC One (M7) 跟機免提耳機
包裝未拆全新

即食$75

10. Sony MH750 耳機
全新未用,跟Sony Xperia Ultra

即食$80

東鐵線交收,其他地點再相討
多買及價高優先,適用於即食後24小時內出價
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

係喎 不設私保 但是100% WORK嗎?

係喎 不設私保 但是100% WORK嗎? ...
idevil 發表於 2017-4-10 15:18

正常運作

正常運作
dennix 發表於 10-4-2017 16:18

我知要等 仲有沒有人多食才可交收
已留電話如我勝出煩請WHASTAPP本人安排交收 謝謝

我知要等 仲有沒有人多食才可交收
已留電話如我勝出煩請WHASTAPP本人安排交收 謝謝 ...
idevil 發表於 2017-4-10 16:26

明白

Item 5 可否影埋條USB接線?

winsel 發表於 2017-4-10 20:18

轉頭補相

winsel 發表於 2017-4-10 20:18
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

price updated