[手機及配件] 交收完成 [22/6]

Samsung IconX 無線藍牙耳機  (黑色)
內置4GB記憶
全新, 絕對未開盒
三星官方比賽獎品, 官方包14日有壞包換, 至6月30日. 不設一年保養.
不設私保

EAT: $650

太和太古太子交收
其他地方另議

新增條款 (2017/06/20 17:58) 不接受下述人士投標: hkepcAndy
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

No official warranty?

有單作14 日官方保?
放工時間,粉嶺交收可以買?

No official warranty?
病態賭徒 發表於 2017-6-20 16:18

贈品無保養, 只有「14天內有壞包換」服務. 會提供埋兌換收條, 6月17日取的.

樓主寫:三星官方比賽獎品, 只保14日, 至6月30日
只保14日, 意思係?

有單作14 日官方保?
放工時間,粉嶺交收可以買?
hkepcAndy 發表於 2017-6-20 16:58

上星期六取, 取機當天起計, 憑換領收條14天有壞包換 (三星旺角朗豪坊40樓維修中心), 會提供埋.

粉嶺可於粉嶺中心新大眾樂外行人路交收, 加20蚊車馬費, 先過數後交收, 多謝 (唔去粉嶺火車站交收)

上星期六取, 取機當天起計, 憑換領收條14天有壞包換 (三星旺角朗豪坊40樓維修中心), 會提供埋.

粉嶺可於粉嶺中心新大眾樂外行人路交收, 加20蚊車馬費, 先過數後交收, 多謝 (唔去粉嶺火車站交收)
mystaka 發表於 2017-6-20 17:24

當面交收都要先過數後交收?
咁有無得先交收, 後過數, 咁我點都要試過先放心買架

當面交收都要先過數後交收?
咁有無得先交收, 後過數, 咁我點都要試過先放心買架 ...
hkepcAndy 發表於 2017-6-20 17:30

我已盡力港九新界各加一個交收點, 你要求其他點交收, 我要求先錢後貨有咩問題.
之前賣野被人放過飛機, 就算版主扣佢分, 我啲時間同車費都唔會收得返.  
如你唔接受提議, 懇請勿投, 免傷和氣. 多謝合作.

eat, thanks