電腦雜件!!end 30/1 23:00

Item 1. 超頻3 彩碟VGA HS
            未用過,
            EPC$50.起
            bid $10.

Item 2. LITE-ON 1693S DVD-RW IDE 黑色
            EPC$50.起
            bid $10.

試佐部DVD機只讀到CD,讀DVD有時得有時吾得!!!當佢壞.

Item 3. LG GSA-4163B DVD-RW IDE 白色
            EPC$50.起
            bid $10.

試部機可讀CD,DVD冇問題,但就無試燒碟,吾知得吾得!!

Item 4. Maxtor 15GB IDE HDD
            EPC$50.起
            bid $10.

隻HDD在IDE插位有曾經跌過請看2#下圖(紅圈位),但測試讀寫正常.

Item 5. Quantum 10GB IDE HDD
            EPC$50.起
            bid $10.

暫時未有時間測試,稍後才做,現在當作壞賣,之前全部work的但已放低1段時間!!

交收只在a shop其他地點不會考慮!所有a費由買家支付,請買家在完結後24小時內先過數.
不接受在30/1 22:00後才首次出價的新買家
因物品只有1件不會作任何退換,請買家考慮風險.
所有問題或出價請在帖內提出,PM出價者會交由版主處理!

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

再補圖.........................
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

2.50
3.50

4.50
5.50

Item 4. Maxtor 15GB IDE HDD
            EPC$60

你好
請問Item 1果度

1)高度大約幾CM?
因為我驚阻到PCI位

2)可唔可以將盒背果D DETAIL影得清楚D
因為我睇唔清阿^^!!!

請問Item 1果度

仲有條問題^^!!!
NVIDIA 8600GT 512MB岩用嗎?

你好
請問Item 1果度

1)高度大約幾CM?
因為我驚阻到PCI位

2)可唔可以將盒背果D DETAIL影得清楚D
因為我睇 ...
whisky1314 發表於 2010-1-25 23:00

您等等...
我岩岩做完測試..............
影比你睇........

回復 8# kklaw286

原來岩岩好8600GT用唔到
>.<
咁我就專心食你隻15GB啦
請問會唔會打算出EAT價

回復  kklaw286

原來岩岩好8600GT用唔到
>.<
咁我就專心食你隻15GB啦
請問會唔會打算出EAT價 ...
whisky1314 發表於 2010-1-25 23:25

SORRY...吾出EAT價,
諗住全部1齊拎上A SHOP!!