想放一堆機械keyboard

1) IBM model M, 8成新, 冇盒, 100% work (ps2頭)
2) jaki黑軸, 有盒, 9成新, 已停產, 100% work (跟原廠keycap, 非圖中的黑同刻)
3) hhkb普通版, 有盒, 9成新, 100% work
4) race紅軸綠燈, 有盒, 9成新, 100% work
5) cherry G80-1813HFU, 青軸, double shot keycap, 8成新, 100% work (ps2頭)

所有keyboard都好少用, 就係因為太少用, 所以想放左佢.....
不過又唔知放幾錢好...

圖:

MODEL M

MODEL M
samlcy1997 發表於 2012-5-14 17:54

唔知賣到幾多呢

唔知賣到幾多呢
majai214 發表於 2012-5-14 17:55

我講下咋,依家無水XD(POKER)
不過前兩日見到隻MODEL M出售,$600
你自己睇下同佢邊隻新D,自己再估下價啦

我講下咋,依家無水XD(POKER)
不過前兩日見到隻MODEL M出售,$600
你自己睇下同佢邊隻 ...
samlcy1997 發表於 2012-5-14 17:57

有LINK嗎? 懶得找

有LINK嗎? 懶得找
majai214 發表於 2012-5-14 18:02

http://www.hkepc.com/forum/viewt ... &extra=page%3D3

samlcy1997 發表於 2012-5-14 18:05

應該同佢condition差唔多
thanks ching

samlcy1997 發表於 2012-5-14 18:05

我見果隻model M放左最少兩轉都無人買喎
而且TB 百幾人仔都有model M...

我見果隻model M放左最少兩轉都無人買喎
而且TB 百幾人仔都有model M...
raisin 發表於 2012-5-14 18:09

oh而家咁平