請問有冇朋友用緊 gf8200?

依家街賣得返好少 model, 請問下呢塊得唔得呢?
見 ecs 好少人用?

http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite ... uID=123&LanID=0

原帖由 ryan_1026 於 2009-8-29 12:25 發表
依家街賣得返好少 model, 請問下呢塊得唔得呢?
見 ecs 好少人用?

http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductsDetail ...

我之前都問過呢度d bro
佢地話ecs bio no good, warranty no good, oc no good

不過就咁睇塊mb 真係好正~
4x ram slot. 呢個價$ ( $415 )

solid cap at cpu

原帖由 cmsdeath 於 2009-8-29 13:09 發表

佢地話ecs bio no good, warranty no good, oc no good

噢....唔該哂, 咁真係要諗諗....

原帖由 cmsdeath 於 2009-8-29 13:09 發表

正正常常用係冇問題

文書係無問題的...

原帖由 ryan_1026 於 2009-8-29 13:15 發表

噢....唔該哂, 咁真係要諗諗....

如果以ecs計,black series會比較買得過
個bios會比較好…

不過唔知依家j&W仲有無得賣呢?
如果以8200計,J&W果張好似好d,價都差唔遠

J&W個塊一早賣晒無再出, 在等它出AM3版本

全場都冇 8200 了, 得返 ecs 同 asus m4n78

華仔既m4n78無埋貨喇?

我自己用緊m3n78-cm
唔錯,幾好用

原帖由 konayuki1510 於 2009-8-30 00:47 發表
華仔既m4n78無埋貨喇?

我自己用緊m3n78-cm
唔錯,幾好用

華仔個塊m4n78就有, 不過就唔係幾岩胃口