買amd 955 965係咪好唔抵?

因為有 545 550  開到4之後

用955 965 差唔多  但價$ 平好多

大家點睇

原帖由 kit65432 於 2009-8-31 01:01 發表

大家點睇

如果 4 核係好重要, 我唔會買 545/550來開, 如果你諗住係玩玩下就無所謂

但係平左好多啵

原帖由 kit65432 於 2009-8-31 01:01 發表

大家點睇

扺唔扺係睇性價比..
產品 價錢同performance 比例上到到一個程度就會價錢上升一大截..performance 就升少少...

原帖由 lau.lau 於 2009-8-31 01:10 發表

如果 4 核係好重要, 我唔會買 545/550來開, 如果你諗住係玩玩下就無所謂

同意...好似我呢D成日要用到MAYA/PHOTOSHOP既, 我情願比多幾舊買4核好過...

545/550BE就算開到4, 都未必包你長行穩定...

原帖由 飛機信 於 2009-8-31 02:13 發表
最怕玩玩下  fps由4跌番2又要重新開機 又要set過................

點跌?

先買955 , 用落感覺唔好/唔好超的話, trade in 965

原帖由 gisellepang 於 2009-8-31 04:05 發表
先買955 , 用落感覺唔好/唔好超的話, trade in 965

我真係有衝動想TRADE IN粒940BE換955BE

不過唔係建達保, 二手940BE又唔值錢