中央田 - 七日貨品

應該無錯區

今日係中央田買左成SET野, 番到屋企砌完出問題
左Test右Check, 希望係自己搞錯野
4點搞到岩岩試到原來係MSI板第二條RAM槽出事

但係中央田張單寫住…
1. [AMD]MSI KA790GX-M HDMI, SPDIF, Sideport, EasyOC ATX
2. <AM3>AX2 245……45nm
**貨品不設七天包換, 日後如有問題**
**請乜乜(自行?)聯絡代理商, 不便之處敬請原諒**
3. CL5…

Q1. 有個字, 但係ITEM 3-5又放左係下面, 咁即係講AMD粒U呀, 定係包埋塊板
Q2. 假設佢真係唔換, 漢4會修理定一換一嫁 ?

電話會打, 但我怕佢一定講唔換
我唔介意拎去漢4, 但係七日內既野唔一換一就…

Q1: 淨係粒U
Q2: 如果係非人為問題, 我估一換一機會較大, 但以漢4/中央田決定為準

CPU 全部都係直接返代理架啦~~好合理

因為通常粒U有問題拿去代理度都會係1換1...

CPU佢有講明一定係番代理
不過希望唔係板都係咁

聽到pigbale暫時講放心左, 唔該

mb 一定唔是
得u 先是

原帖由 cheungmanhoi 於 2009-9-2 23:29 發表
mb 一定唔是
得u 先是

有埋呢位C兄講, 放心晒, Thanks

原帖由 passby 於 2-9-2009 11:13 PM 發表
因為通常粒U有問題拿去代理度都會係1換1...

如果有人為 就唔係一換一了
之前有版友試過一開盒已經見到粒 U 90 度彎針

mb多數到係7日一換一
甘你問距係唔係test完比錢得唔得~~