2180行win7順嗎?

2180,2GB ram行win7順呀??
早兩日係fd家...佢用2140行到laglag到..= =

原帖由 hoipang11 於 4-9-2009 11:00 PM 發表
早兩日係fd家...佢用2140行到laglag到..= =

2140 + 1GB ?
Win7 32bit 用 Dual Core +  2GB RAM 行 頗順喎

原帖由 dom 於 2009-9-4 23:05 發表

2140 + 1GB ?
Win7 32bit 用 Dual Core +  2GB RAM 行 頗順喎

因為個fd係用2140+2gb ram
但用win7時好易lag...例如將視窗上既頁拉黎拉去果時好唔順..= =
仲有就win制+上下左右果d都有d問題...= =
會唔會係粒u有問題呢?

原帖由 hoipang11 於 2009-9-4 23:20 發表

因為個fd係用2140+2gb ram
但用win7時好易lag...例如將視窗上既頁拉黎拉去果時好唔順..= =
仲有就win制+上下左右果d都有d問題...= =
會唔會係粒u有問題呢?

Display card?
試關 Aero

win7 好多netbook 用.. 睇來要求唔係太高吧...

原帖由 tunster 於 2009-9-4 23:34 發表

Display card?
試關 Aero

96GSO...

原帖由 hoipang11 於 2009-9-4 23:00 發表

見同事用p4 3.0行win7 都無咩問題