華碩g31板...想買番粒cpu同顯示卡

$1300-$2000
可以點搞好?
主要打online game,睇影片
個mon已經支援hd

補充資料:隻牛係corsair vx450w power supply

顯示卡:我想要d唔係咁熱又可以自行調風扇轉速既顯示卡(#3)

主流d 應該係 CDP E6300
顯示卡 你鍾意N記定ATI?
1300-2000 個幅度好大
平平地可以買 HD4380 800SP
兩樣加埋應該千三度~  當然 你預2千 當然可以買更貴的~
個人意見 呢兩隻性能比幾高~ 又經濟

原帖由 tsz832000 於 2009-9-8 00:46 發表
主流d 應該係 CDP E6300
顯示卡 你鍾意N記定ATI?
1300-2000 個幅度好大
平平地可以買 HD4380 800SP
兩樣加埋應該千三度~  當然 你預2千 當然可以買更貴的~
個人意見 呢兩隻性能比幾高~ 又經濟

4380?
我上網都搵唔到呢隻顯卡,定係4830?
e63同e52,有幾大分別?
我自己覺得e52已經夠玩..

其實主要張顯示卡唔熱就得..
因為之前張馳影9800gt..
成70度,full load 80度

SORRY 係4830
E5200 已經唔係到到有貨了,好似停左產~
4830一定比9800涼 你要用黎打機~ 點會搵到一張唔熱GA 顯示卡?

原帖由 tkpst2000222 於 2009-9-8 00:56 發表
2手Q66+ $999 4870
OR E63 + $1390 4890

g31..裝q66..
會唔會對粒u黎講係恥辱

原帖由 tsz832000 於 2009-9-8 00:56 發表
SORRY 係4830
E5200 已經唔係到到有貨了,好似停左產~
4830一定比9800涼 你要用黎打機~ 點會搵到一張唔熱GA 顯示卡?

買粒二手嚕,呵呵

都得GA~ 當然二手野自由到大好多~
要咩都有~ 咁你慢慢選擇~V+V