有冇可以行 ddr3 既 n chip amd 底版?

as topic , 好似冇咁既?

回覆 1# 的帖子

MSI係有出750a同980a既DDR3板
只不過暫時係香港未有得買住

原帖由 elastic911 於 9-9-2009 08:35 PM 發表
as topic , 好似冇咁既?

mATX 既話係無廠出....
DDR3 @ AM3 既 nForce 版

MSI 會有塊 980a SLI 的

msi 塊980a係就係...但係都要睇代理返唔返貨

原帖由 passby 於 9-9-2009 11:51 PM 發表
msi 塊980a係就係...但係都要睇代理返唔返貨

睇下 消費者反應了
如果無咩人期待 / 等既話
代理唔入唔出奇
正如之前  ASUS M3N / M4N 都少貨同一道理
(無計 , d 人鍾意 780G / 690G 到上晒腦 , SB700 / SB750 / SB710 都唔知有乜好過 nForce )

原帖由 dom 於 2009-9-9 11:49 PM 發表

mATX 既話係無廠出....
DDR3 @ AM3 既 nForce 版

MSI 會有塊 980a SLI 的

MSI有...
只不過係用緊上代chipset

原帖由 寂寞的FSY 於 2009-9-9 23:59 發表

MSI有...
只不過係用緊上代chipset

last gen. N chip is more or less the same as current gen. N chip

原帖由 dom 於 2009-9-9 23:54 發表

睇下 消費者反應了
如果無咩人期待 / 等既話
代理唔入唔出奇
正如之前  ASUS M3N / M4N 都少貨同一道理
(無計 , d 人鍾意 780G / 690G 到上晒腦 , SB700 / SB750 / SB710 都唔知有乜好過 nForce )

crossfire

原帖由 wch922 於 2009-9-10 12:11 AM 發表

crossfire

cross咩fire吖?
直情就係品牌效應(即I記CPU+Chipset)